SPELVORMEN

KIES UW SPELMODUS

Capture the flag:

Vang de tegenstanders hun vlag en breng ze terug naar je basis.

Gladiator Ball:

Drop alle voetballen van jouw team in de mand in het midden van het veld. Als je geraakt wordt bij het dragen van de voetbal moet je deze meteen laten vallen. Alleen een “levende” speler mag voetballen vervoeren en scoren in de mand. Het team met de meeste voetballen op het einde van de tijd wint.

Domination:

Probeer om zoveel mogelijk van de drie te controleren punten te veroveren. Het team met de meeste “gecontroleerde zones”, op het einde van de tijd wint.

Spec Ops:

Teams moeten een objectief op de map bemachtigen en terugbrengen naar hun basis.

Hold the line:

Spelers zijn niet toegestaan het midden van het veld over te steken totdat de scheidsrechter aangeeft dat dit mag. Spelers zijn toegestaan te blijven respawnen totdat de tijd over is.

Spelvormen
Spelvormen

Team Deatmatch:

Speel totdat één team volledig is geëlimineerd of totdat de tijd is verstreken.

Skull Scavenger:

Meerdere schedels zijn verstopt over heel het veld. Spelers moeten deze vinden en terugbrengen naar hun kamp voordat de tijd over is. Het team met de meeste schedels wint de uitdaging.

Search and destroy:

Elk team moet hun bom veilig stellen van een specifieke locatie, daarna de vijandelijke linies oversteken om deze te planten op de aangegeven locatie. Doe dit voor het andere team en vernietig de vijandelijke voorraad en win het spel.

Center flag:

Van de vlag en dring door tot het vijandelijke kamp om deze te planten.

Alien VS predator:

Aliens verstoppen zich voor het spel begint,  en de predator komen in groepjes van 2-4 man elke 2-3 minuten. Deze moeten de aliens vinden en vernietigen. Opgepast, wanneer een alien een predator raakt, wordt deze automatisch een alien.

Attack and defend:

Één team moet hun basis bewaken terwijl het andere team aanvalt. Het aanvallende team moet de andere kant van de basis bereiken en specifieke locaties “taggen” om zo vijandelijk gebied te veroveren. Het verdedigende team wint wanneer zij erin slagen dit te voorkomen voordat de tijd op is.

VIP/President:

Terroristen verstoppen zich op het veld. De VIP/president moet zich een weg wagen doorheen het veld met zijn bodyguards zonder geraakt te worden. Gebruik teamwork om de president te evacueren.

Civil war:

2 teams zetten zich op een lijn 15,44m van elkaar met elke speler 1 kogel in het geweer. Je mag enkel schieten op het commando van de scheidsrechter. Zei die geraakt worden verwijderen zich. Na elk commando van de scheidsrechter zetten de spelers 1 stap dichter.

Infected:

De geïnfecteerde spelers vallen de spelers aan die de invasie hebben overleefd. Als een geïnfecteerde speler een overlever raakt, verandert deze in een geïnfecteerde speler. Geïnfecteerde spelers die geraakt worden sterven.

Spelvormen

CHALLENGES

Ontdek de verschillende challenges per spelvorm.

Spelvormen

Boek uw paintball sessie bij Paintball Boutersem eenvoudig en snel via ons online reservatieformulier. 

REACTIES VAN KLANTEN

Caroline Haesendonck
Caroline Haesendonck
18/06/2023
Heel gezellig, aangename sfeer goeie zetels om even te chillen
Geert Bauweraerts
Geert Bauweraerts
18/06/2023
Kinderen hebben zich rot geamuseerd met gell blasters, zeker met ouders zelf die meedoen nog leuker. Relaxte omgeving en bediening. Topervaring!
Indrani Nadarajah
Indrani Nadarajah
12/06/2023
Heerlijke cocktails !!
Miami Ice
Miami Ice
05/06/2023
Adembenemend!! We komen zeker nog eens terug!
Joeri Vandeput
Joeri Vandeput
05/06/2023
Aangenaam verrast , leuke sfeer en knallen geblazen! 🔫🔫 Ook nog eens een knappe baas , ik kom zeker terug!
Tara Nwadikwa
Tara Nwadikwa
05/06/2023
Heerlijke plek als je 2 jonge kids hebt en zelf graag kortbij met de ouders op een terrasje zit. De kids hebben zich uitgeleefd op de speeltuin, springkasteel EN Paintball for kids. Er zijn ijsjes en tijdens de opening waren er ook heeerlijke hamburgers. De cocktails waren super lekker en ook héél belangrijk: Vriendelijk personeel! Wij komen sowieso terug!
Farid A.
Farid A.
04/06/2023
Zeer leuke namiddag gehad. De paintball voor kinderen was top! Mooie, gezellige accomodatie en leuke sfeer. Wij komen nog eens terug.
Lars Nys
Lars Nys
04/06/2023
Wij waren gisteren op de opening van Paintball Boutersem en de Kantinne. Wat een schot in de roos! Zomerbar met vakantievibes, uitstekende cocktails voor schappelijke prijzen, super vriendelijke bediening, de lekkerste hamburgers en ijsjes en activiteiten genoeg voor de kids. Zalig om als ouder hier naartoe te komen. En natuurlijk niet te vergeten: de paintball voor alle leeftijden en met aangepaste geweren voor jonge kinderen. Dit wordt de nieuwe place to be in Boutersem. Wij komen zéker terug.

RESERVEER UW PAINTBALL AVONTUUR