VAAK GESTELDE VRAGEN

VAAK GESTELDE VRAGEN

WAT IS PAINTBALL?

Paintball is een sport waarbij spelers tegenstanders uit het spel verwijderen door ze te raken met met kleurstof gevulde, breekbare, gelatine-paintballs die meestal worden geschoten met een door kooldioxide of perslucht (stikstof) aangedreven “paintball-marker”. De paintballs zelf zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Verzekeringsstatistieken tonen aan dat paintball een van de veiligste sporten is, met minder verwondingen per blootstelling dan sporten als voetbal, voetbal, basketbal, honkbal, golf en bowlen.

Bij een spelletje paintball zijn meestal twee teams van de tegenstander betrokken die alle spelers van het andere team willen uitschakelen of een ander doel willen bereiken, zoals het ophalen van een vlag, het uitschakelen van een specifieke speler of andere paintballvarianten. Afhankelijk van de stijl van paintball gespeeld.

WIE KAN HET SPELEN?

Paintball is voor iedereen van alle leeftijden. Onze minimumleeftijd voor spelers is echter 6 jaar. Iedereen onder de achttien jaar moet ook een formulier voor veiligheidsverklaring laten ondertekenen en dateren door zijn wettelijke voogd!

WAT BRENG IK MEE?

We raden aan dat elke speler kleding draagt die het grootste deel van het lichaam bedekt, zoals een spijkerbroek of broek, en een shirt met lange mouwen. We eisen dat alle spelers schoenen met volledige teen dragen. Spelers mogen hun eigen eten en drinken meenemen, met uitzondering van alcohol, tenzij in een besloten feest. Buiten eten kan worden bezorgd of gebracht.

DOET PAINTBALL PIJN?

Er is een beetje een steek, vergelijkbaar met het losbreken van een elastiek en kan striemen achterlaten. We hebben onze veiligheidscoördinatoren in het veld echter strikt een hoffelijkheidsregel van 10 voet laten handhaven om opnamen van dichtbij te voorkomen en onze verf is vers en wordt wekelijks geleverd.

KAN IK MJN EIGEN PAINTBALLS MEEBRENGEN?

Vanwege verzekerings- en veiligheidsvoorschriften zijn we een speelfaciliteit die ALLEEN zijn eigen veldverf gebruikt.

KAN IK MIJN EIGEN UITRUSTING MEENEMEN?

U kunt uw eigen paintballgeweer en een veiligheidsbril meenemen. Je moet een bril hebben die speciaal voor paintball is gemaakt en een volgelaatsmasker en gehoorbescherming hebben.

HOE MAAK IK EEN RESERVATIE EN HOEVEEL OP VOORHAND?

Het wordt ten zeerste aanbevolen om minimaal 1 week van tevoren te reserveren, maar we accepteren nog steeds reserveringen op elk moment zolang de gevraagde dag niet vol is. Om te reserveren kunt u ons bellen of u kan ook online uw reservatie doorgeven via ons reservatieformulier.

WAT ALS IK MET EEN GROEP KOM ZONDER RESERVATIE?

Iedereen zal kunnen spelen, maar een reservering garandeert dat de verhuur van het materiaal beschikbaar zal zijn.

REACTIES VAN KLANTEN

Caroline Haesendonck
Caroline Haesendonck
18/06/2023
Heel gezellig, aangename sfeer goeie zetels om even te chillen
Geert Bauweraerts
Geert Bauweraerts
18/06/2023
Kinderen hebben zich rot geamuseerd met gell blasters, zeker met ouders zelf die meedoen nog leuker. Relaxte omgeving en bediening. Topervaring!
Indrani Nadarajah
Indrani Nadarajah
12/06/2023
Heerlijke cocktails !!
Miami Ice
Miami Ice
05/06/2023
Adembenemend!! We komen zeker nog eens terug!
Joeri Vandeput
Joeri Vandeput
05/06/2023
Aangenaam verrast , leuke sfeer en knallen geblazen! 🔫🔫 Ook nog eens een knappe baas , ik kom zeker terug!
Tara Nwadikwa
Tara Nwadikwa
05/06/2023
Heerlijke plek als je 2 jonge kids hebt en zelf graag kortbij met de ouders op een terrasje zit. De kids hebben zich uitgeleefd op de speeltuin, springkasteel EN Paintball for kids. Er zijn ijsjes en tijdens de opening waren er ook heeerlijke hamburgers. De cocktails waren super lekker en ook héél belangrijk: Vriendelijk personeel! Wij komen sowieso terug!
Farid A.
Farid A.
04/06/2023
Zeer leuke namiddag gehad. De paintball voor kinderen was top! Mooie, gezellige accomodatie en leuke sfeer. Wij komen nog eens terug.
Lars Nys
Lars Nys
04/06/2023
Wij waren gisteren op de opening van Paintball Boutersem en de Kantinne. Wat een schot in de roos! Zomerbar met vakantievibes, uitstekende cocktails voor schappelijke prijzen, super vriendelijke bediening, de lekkerste hamburgers en ijsjes en activiteiten genoeg voor de kids. Zalig om als ouder hier naartoe te komen. En natuurlijk niet te vergeten: de paintball voor alle leeftijden en met aangepaste geweren voor jonge kinderen. Dit wordt de nieuwe place to be in Boutersem. Wij komen zéker terug.

RESERVEER UW PAINTBALL AVONTUUR