GEDRAGSCODE

GEDRAGSCODE

Onze gedragscode is een integraal onderdeel van ons plan om individuen en gezinnen een geweldige paintballervaring te bieden bij Pittsburgh Paintball.

HET UITSCHEDEN VAN ANDERE SPELERS OP WELKE MANIER DAN OOK WORDT NIET GETOLEREERD EN ZAL RESULTEREN IN ONMIDDELLIJKE UITSLUITING

Spelers moeten een veiligheidsbril dragen wanneer ze de verzamelplaats/veilige zone verlaten. Het is een speler nooit toegestaan de verzegeling van de bril van de ogen te verbreken. Alleen brillen die speciaal zijn goedgekeurd voor paintball zijn toegestaan. Gasten moeten scheuren in de huurbrillens onmiddellijk melden aan de scheidsrechter of het personeel van de uitrustingsruimte. Een brillenglas met een barst is niet toegestaan.

Iedereen die betrapt wordt op het schieten van dieren in het park wordt onmiddellijk uit het park gegooid.

Spelers moeten altijd naar hun doelen kijken.

  • Spelers mogen alleen schieten het specifieke veld waarop hun spel wordt gehouden.
  • Barrelsokken zijn te allen tijde verplicht en mogen alleen worden verwijderd op aanwijzing van een scheidsrechter op het speelveld.
  • Alleen producten die zijn vervaardigd met de bedoeling een barrelsok te zijn, mogen worden gebruikt. Rakels en andere dergelijke items mogen niet worden gebruikt.

Spelers mogen nooit in bomen klimmen; ga door ramen, op constructies of in, bovenop of onder voertuigen.

Spelers mogen nooit een andere speler of zijn uitrusting aanraken. Alle gevechten zullen resulteren in het verwittigen van de politie. Onthoud dat het maar een spel is.

  • Het is spelers niet toegestaan uitrusting op het speelveld mee te nemen die door de veldbeheerder als onveilig of ongepast wordt beschouwd.
  • Spelers mogen GEEN ENKEL pistool gebruiken dat een verbeterde trigger-modus heeft. Alle wapens moeten echt halfautomatisch zijn. Eén volledige trekkertrekkracht voor elke afgevuurde ronde. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, Auto Response Triggers, Ramping boards, enz. De enige uitzondering is tijdens toernooien en trainingen op aangewezen velden.
  • Spelers mogen geen metalen schoenplaatjes dragen.
  • Het is spelers NOOIT TOEGESTAAN om messen van elke grootte, gereedschap van welke aard dan ook, machetes, bijlen, bijlen, verfmijnen, meervoudige paintballwerpers, pyrotechniek, rookgranaten anders dan die verkocht in de winkel, of elk type vuurwapen of explosieven.

Spelers moeten alle voor de hand liggende gevaren, zoals hekken en stokken vermijden. Spelers moeten gevaren melden aan het personeel.

Spelers worden verwijderd als het personeel denkt dat ze onder invloed zijn van drugs of alcohol.

REACTIES VAN KLANTEN

Caroline Haesendonck
Caroline Haesendonck
18/06/2023
Heel gezellig, aangename sfeer goeie zetels om even te chillen
Geert Bauweraerts
Geert Bauweraerts
18/06/2023
Kinderen hebben zich rot geamuseerd met gell blasters, zeker met ouders zelf die meedoen nog leuker. Relaxte omgeving en bediening. Topervaring!
Indrani Nadarajah
Indrani Nadarajah
12/06/2023
Heerlijke cocktails !!
Miami Ice
Miami Ice
05/06/2023
Adembenemend!! We komen zeker nog eens terug!
Joeri Vandeput
Joeri Vandeput
05/06/2023
Aangenaam verrast , leuke sfeer en knallen geblazen! 🔫🔫 Ook nog eens een knappe baas , ik kom zeker terug!
Tara Nwadikwa
Tara Nwadikwa
05/06/2023
Heerlijke plek als je 2 jonge kids hebt en zelf graag kortbij met de ouders op een terrasje zit. De kids hebben zich uitgeleefd op de speeltuin, springkasteel EN Paintball for kids. Er zijn ijsjes en tijdens de opening waren er ook heeerlijke hamburgers. De cocktails waren super lekker en ook héél belangrijk: Vriendelijk personeel! Wij komen sowieso terug!
Farid A.
Farid A.
04/06/2023
Zeer leuke namiddag gehad. De paintball voor kinderen was top! Mooie, gezellige accomodatie en leuke sfeer. Wij komen nog eens terug.
Lars Nys
Lars Nys
04/06/2023
Wij waren gisteren op de opening van Paintball Boutersem en de Kantinne. Wat een schot in de roos! Zomerbar met vakantievibes, uitstekende cocktails voor schappelijke prijzen, super vriendelijke bediening, de lekkerste hamburgers en ijsjes en activiteiten genoeg voor de kids. Zalig om als ouder hier naartoe te komen. En natuurlijk niet te vergeten: de paintball voor alle leeftijden en met aangepaste geweren voor jonge kinderen. Dit wordt de nieuwe place to be in Boutersem. Wij komen zéker terug.

RESERVEER UW PAINTBALL AVONTUUR