SPEEL AIRSOFT

ONTDEK AIRSOFT

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring vol spanning en strategie?

AIRSOFT

Airsoft is meer dan alleen een spel; het is een test van vaardigheid, teamwerk en tactiek.

In de uitdagende arena’s van Paintball Boutersem waan je je in een echte gevechtssituatie, waarbij je tegelijkertijd plezier hebt en je vaardigheden aanscherpt. Voor zowel beginners als ervaren spelers, biedt onze locatie een unieke airsoft-ervaring die je nergens anders vindt.

AIRSOFT

FAQ AIRSOFT

Wat is airsoft precies?

Airsoft is een teamsport waarbij deelnemers replica vuurwapens gebruiken om plastic pellets op hun tegenstanders af te schieten. Het doel varieert per spel, maar het draait meestal om teamwerk, strategie en tactiek.

Is airsoft pijnlijk?

Airsoft pellets, ook wel BB’s genoemd, kunnen een klein beetje pijn doen bij impact, vergelijkbaar met een snelle knijpbeweging. Het dragen van de juiste beschermende kleding minimaliseert dit gevoel.

Heb ik ervaring nodig om deel te nemen?

Absoluut niet! Zowel beginners als ervaren spelers zijn welkom bij PAaintball Boutersem. We zullen ervoor zorgen dat je vertrouwd raakt met de regels en uitrusting voordat je begint.

Kan ik mijn eigen airsoft-uitrusting en materiaal meenemen?

Ja, je mag je eigen uitrusting meenemen maar wij bieden ook verhuur kits aan.

AIRSOFT

PRIJZEN AIRSOFT

€ 25 p.p

Elke eerste en derde zondag van de maand:
hele dag spelen, met eigen materiaal, perfect voor groepen en veel plezier.

REACTIES VAN KLANTEN

Caroline Haesendonck
Caroline Haesendonck
18/06/2023
Heel gezellig, aangename sfeer goeie zetels om even te chillen
Geert Bauweraerts
Geert Bauweraerts
18/06/2023
Kinderen hebben zich rot geamuseerd met gell blasters, zeker met ouders zelf die meedoen nog leuker. Relaxte omgeving en bediening. Topervaring!
Indrani Nadarajah
Indrani Nadarajah
12/06/2023
Heerlijke cocktails !!
Miami Ice
Miami Ice
05/06/2023
Adembenemend!! We komen zeker nog eens terug!
Joeri Vandeput
Joeri Vandeput
05/06/2023
Aangenaam verrast , leuke sfeer en knallen geblazen! 🔫🔫 Ook nog eens een knappe baas , ik kom zeker terug!
Tara Nwadikwa
Tara Nwadikwa
05/06/2023
Heerlijke plek als je 2 jonge kids hebt en zelf graag kortbij met de ouders op een terrasje zit. De kids hebben zich uitgeleefd op de speeltuin, springkasteel EN Paintball for kids. Er zijn ijsjes en tijdens de opening waren er ook heeerlijke hamburgers. De cocktails waren super lekker en ook héél belangrijk: Vriendelijk personeel! Wij komen sowieso terug!
Farid A.
Farid A.
04/06/2023
Zeer leuke namiddag gehad. De paintball voor kinderen was top! Mooie, gezellige accomodatie en leuke sfeer. Wij komen nog eens terug.
Lars Nys
Lars Nys
04/06/2023
Wij waren gisteren op de opening van Paintball Boutersem en de Kantinne. Wat een schot in de roos! Zomerbar met vakantievibes, uitstekende cocktails voor schappelijke prijzen, super vriendelijke bediening, de lekkerste hamburgers en ijsjes en activiteiten genoeg voor de kids. Zalig om als ouder hier naartoe te komen. En natuurlijk niet te vergeten: de paintball voor alle leeftijden en met aangepaste geweren voor jonge kinderen. Dit wordt de nieuwe place to be in Boutersem. Wij komen zéker terug.

RESERVEER UW PAINTBALL AVONTUUR