GELLYBALL

Gel Blasters (min 10 kindjes): Fortnite thema

€30 per kind (leeftijd: 6-10)

Inclusief Gel Blaster en veiligheidsbril, elke spelsessie duurt 10 tot 15 minuten, bij aanvang van elk spel ontvangen de kinderen een volle hopper met 125 kogeltjes.

Gellyball

GellyBall, een nieuw avontuur in Fortnite-stijl bij Paintball Boutersem!

Benieuwd naar GellyBall? Het is een spannend en wereldwijd steeds populairder wordend spel. Een mix van paintball en airsoft, maar met een verrassende twist! Geen verfballen of plastic kogels hier, maar zachte, gelatineachtige ballen die geen pijn doen bij impact.

Het doel? Punten scoren door je tegenstanders te raken met deze zachte ballen. Zet je beschermende bril op en grijp je speciale GellyBall-geweer, speciaal ontworpen om de ballen met precisie af te vuren. GellyBall is geschikt voor spelers vanaf 6 jaar en vereist geen speciale vaardigheden. Het is een perfecte keuze voor familie-uitjes, verjaardagsfeestjes, bedrijfsevenementen en teambuilding. Het bevordert teamwork, strategie en behendigheid, terwijl het voor opwinding en plezier zorgt voor alle deelnemers.

Het beste van GellyBall? Geen rommel en geen pijn! De gelballen laten geen sporen achter en zijn volkomen veilig bij impact. Hierdoor is het spel geschikt voor een breed publiek, zelfs voor degenen die paintball liever vermijden vanwege mogelijke ongemakken.

Kortom, GellyBall brengt de opwinding van paintball en airsoft samen met zachte gelballen, alles in een Fortnite-thema. Een plezierige en veilige activiteit voor alle leeftijden. Waar wacht je nog op? Grijp je GellyBall-geweer en ga de uitdaging aan bij Paintball Boutersem!

Ontdek nu de verschillende gamemodi en organiseer het perfecte kinderfeestje of verjaardagsfeestje voor jou en je vrienden. Kies je team, blauw of rood, en werk samen voor de overwinning. Snelheid, behendigheid, teamwork en communicatie zijn de sleutel tot succes!

REACTIES VAN KLANTEN

Caroline Haesendonck
Caroline Haesendonck
18/06/2023
Heel gezellig, aangename sfeer goeie zetels om even te chillen
Geert Bauweraerts
Geert Bauweraerts
18/06/2023
Kinderen hebben zich rot geamuseerd met gell blasters, zeker met ouders zelf die meedoen nog leuker. Relaxte omgeving en bediening. Topervaring!
Indrani Nadarajah
Indrani Nadarajah
12/06/2023
Heerlijke cocktails !!
Miami Ice
Miami Ice
05/06/2023
Adembenemend!! We komen zeker nog eens terug!
Joeri Vandeput
Joeri Vandeput
05/06/2023
Aangenaam verrast , leuke sfeer en knallen geblazen! 🔫🔫 Ook nog eens een knappe baas , ik kom zeker terug!
Tara Nwadikwa
Tara Nwadikwa
05/06/2023
Heerlijke plek als je 2 jonge kids hebt en zelf graag kortbij met de ouders op een terrasje zit. De kids hebben zich uitgeleefd op de speeltuin, springkasteel EN Paintball for kids. Er zijn ijsjes en tijdens de opening waren er ook heeerlijke hamburgers. De cocktails waren super lekker en ook héél belangrijk: Vriendelijk personeel! Wij komen sowieso terug!
Farid A.
Farid A.
04/06/2023
Zeer leuke namiddag gehad. De paintball voor kinderen was top! Mooie, gezellige accomodatie en leuke sfeer. Wij komen nog eens terug.
Lars Nys
Lars Nys
04/06/2023
Wij waren gisteren op de opening van Paintball Boutersem en de Kantinne. Wat een schot in de roos! Zomerbar met vakantievibes, uitstekende cocktails voor schappelijke prijzen, super vriendelijke bediening, de lekkerste hamburgers en ijsjes en activiteiten genoeg voor de kids. Zalig om als ouder hier naartoe te komen. En natuurlijk niet te vergeten: de paintball voor alle leeftijden en met aangepaste geweren voor jonge kinderen. Dit wordt de nieuwe place to be in Boutersem. Wij komen zéker terug.

RESERVEER UW PAINTBALL AVONTUUR