AIRSOFT TEAM

Duik in het Opwindende AIRSOFT Avontuur bij Airsoft – Boutersem: Een Verhaal van Actie, Adrenaline en Camaraderie!

Ergens in de verborgen terreinen van Boutersem, waar de spanning in de lucht hangt en de opwinding voelbaar is, ontvouwt zich een boeiend airsoftverhaal dat smeekt om geschreven te worden. Ben jij klaar om de hoofdrol te spelen in dit avontuur vol uitdaging en onvergetelijke momenten?

Dinsdagavonden welkom: Een Datum met Actie Vanaf 28 februari!

De dinsdagavonden worden gevuld met airsoftavontuur, beginnend op 28 februari, van 18.00 uur tot 22.00 uur op het Airsoft Boutersem-terrein. Een plaats waar avontuurlijke zielen samenkomen, gedreven door de liefde voor de sport en de zoete smaak van overwinning.

Bewapen jezelf, Trek je Gear Aan – De Airsoft events Beginnen!

Het geluid van rondvliegende BB’s, strategische teamcommunicatie en het bonzen van adrenaline in je aderen. Dit is de symfonie van Airsoft Boutersem, waar airsoft teams, groepen en individuele airsofters samenwerken. Een strijd waar teams het tegen elkaar opnemen, waar replica’s worden gebruikt, en waar iedereen welkom is om deel te nemen aan verschillende events.

Main Banner

Voor de Airsoft Teams, de Helden en de Durfallen!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Of je nu een ervaren airsofter bent of net begint aan je reis, Airsoft Boutersem is de plek waar echte helden opstaan. Werk samen met je team, ga de uitdagingen met elkaar aan en voel de adrenaline stromen terwijl je samen de overwinning nastreeft.

Airsoft Boutersem: Waar Teams Samenkomen om te Gaan!

Het terrein is de arena, de BB’s zijn je munitie en jij bent de strateeg van je eigen airsoftmeesterwerk. Ervaar de opwinding, voel de kick en bouw herinneringen op die net zo levendig zijn als de strategieën die het terrein doorkruisen.

Airsoft in België en Nederland: Een Gemeenschap van Passie en Actie!

Onze organisatie, bestaande uit ervaren airsofters, organiseert regelmatig events waar airsoftteams uit België en Nederland samenkomen. Op onze website www.airsoftboutersem.be vind je alle informatie over onze skirms, events en hoe je lid kunt worden van ons hechte airsoftteam.

Airsoft Team

Airsoft teams uit heel België welkom op onze events!

Bij Airsoft Boutersem omarmen we de passie en de teamgeest van airsoft. Daarom heten we met trots alle airsoft teams van harte welkom op onze spannende events! Of je nu een doorgewinterd team bent of net begint met je airsoftreis, ons terrein in Boutersem is de ideale plek om jullie tactische vaardigheden te testen en de teambanden te versterken.

Wat Kunnen Jullie Verwachten?

  • Dynamische Skirms: Onze events beloven een mix van dynamische skirms op ons uitdagende terrein. Van intensieve stedelijke gevechten tot tactische bossen, we bieden een variatie die jullie vaardigheden op de proef zal stellen.
  • Camaraderie en Competitie: Bij Airsoft Boutersem geloven we in de balans tussen vriendschappelijke camaraderie en competitieve spirit. Onze events creëren een omgeving waarin jullie als team kunnen groeien terwijl jullie genieten van de opwinding van het spel.
  • Hoogwaardige Skirms: We streven naar hoogwaardige skirms waarbij veiligheid en plezier voorop staan. Ons ervaren team staat klaar om jullie een onvergetelijke airsoftervaring te bezorgen.

Hoe Jullie deel Kunnen Nemen:

  • Inschrijven: Bezoek onze website https://paintballboutersem.be/online-reservatie/ voor meer informatie over onze aankomende events en het inschrijvingsproces.
  • Teamcohesie: Airsoft Boutersem is de ideale plek om teamcohesie te bevorderen. Werk samen, ontwikkel strategieën en beleef samen de opwinding van het airsoftspel.
  • Varieer en Heers: Met verschillende speelvelden en scenario’s bieden we een omgeving waar jullie als team kunnen excelleren. Varieer jullie tactieken en ontdek wat het beste werkt voor jullie team.

Airsoft teams, bereid je voor op adrenaline, actie en teamwork bij Airsoft Boutersem! Schrijf je in voor onze aankomende events en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol spanning op ons terrein in Boutersem. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in de wereld van Airsoft Boutersem, waar teams samenkomen om te gaan!

The Replica’s, Guns en Gear: Alles wat je Nodig Hebt voor de Juiste Airsoftervaring!

Of je nu een replica gebruikt, je eigen guns meebrengt of gear huurt, bij Airsoft Boutersem streven we naar de hoogste kwaliteit en gezelligheid. Join ons binnenkort voor een airsoftervaring waar plezier, tactische variatie en camaraderie samenkomen op onze unieke velden.

Blijf Op de Hoogte via Onze Nieuwsbrief en Sponsors!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek de sponsors die ons ondersteunen in het organiseren van uitgebreide airsoftskirms. Bij Airsoft Boutersem blijft de spanning hoog en de gezelligheid groot!

Sta op, airsofter! Het avontuur wacht op jou. Beleef het bij Airsoft Boutersem – waar de actie nooit stopt en teams echte legendes worden op het speelveld!

Airsoft Team

Veelgestelde Vragen (FAQ) – Airsoft Boutersem Avontuur

Onze airsoftavonden vinden elke dinsdag plaats, vanaf 28 februari, van 18.00 uur tot 22.00 uur op ons terrein in Boutersem.

Iedereen is welkom! Of je nu individueel wilt spelen, met vrienden of als onderdeel van een team, Airsoft Boutersem biedt mogelijkheden voor allerlei spelers.

Bij Airsoft Boutersem streven we naar de hoogste kwaliteit en variatie. Je kunt je eigen replica’s meebrengen, gear huren of gebruikmaken van onze faciliteiten. Zorg ervoor dat je de juiste veiligheidsmaatregelen volgt.

Absoluut! Onze ervaren leden en instructeurs staan klaar om beginners te verwelkomen en te helpen bij het leren van de basisprincipes van airsoft.

Bezoek onze website www.airsoftboutersem.be voor informatie over lidmaatschap en het aanmeldingsproces. Iedereen met een passie voor airsoft is welkom.

Naast wekelijkse skirms organiseren we verschillende airsoft events, waar teams uit België en Nederland tegen elkaar spelen. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor updates.

Jazeker! We hebben sponsors die ons helpen bij het organiseren van uitgebreide airsoftskirms en events. Ontdek meer via onze nieuwsbrief en website.

Inschrijven wordt aangeraden, maar je bent ook welkom om ter plaatse deel te nemen. Raadpleeg onze website voor meer informatie over inschrijvingen en prijzen.

Iedereen boven de 18 jaar kan deelnemen. Zorg ervoor dat je de vereiste veiligheidsmaatregelen en regels volgt die op ons terrein gelden.

Airsoft Boutersem biedt een hechte en gezellige gemeenschap waar passie, actie, en tactische variatie samenkomen. We streven naar hoogwaardige skirms en een plezierige sfeer voor alle deelnemers.

Sta op, airsofter! Het avontuur wacht op jou. Beleef het bij Airsoft Boutersem – waar de actie nooit stopt en de gezelligheid groot is!

REACTIES VAN KLANTEN

Caroline Haesendonck
Caroline Haesendonck
18/06/2023
Heel gezellig, aangename sfeer goeie zetels om even te chillen
Geert Bauweraerts
Geert Bauweraerts
18/06/2023
Kinderen hebben zich rot geamuseerd met gell blasters, zeker met ouders zelf die meedoen nog leuker. Relaxte omgeving en bediening. Topervaring!
Indrani Nadarajah
Indrani Nadarajah
12/06/2023
Heerlijke cocktails !!
Miami Ice
Miami Ice
05/06/2023
Adembenemend!! We komen zeker nog eens terug!
Joeri Vandeput
Joeri Vandeput
05/06/2023
Aangenaam verrast , leuke sfeer en knallen geblazen! 🔫🔫 Ook nog eens een knappe baas , ik kom zeker terug!
Tara Nwadikwa
Tara Nwadikwa
05/06/2023
Heerlijke plek als je 2 jonge kids hebt en zelf graag kortbij met de ouders op een terrasje zit. De kids hebben zich uitgeleefd op de speeltuin, springkasteel EN Paintball for kids. Er zijn ijsjes en tijdens de opening waren er ook heeerlijke hamburgers. De cocktails waren super lekker en ook héél belangrijk: Vriendelijk personeel! Wij komen sowieso terug!
Farid A.
Farid A.
04/06/2023
Zeer leuke namiddag gehad. De paintball voor kinderen was top! Mooie, gezellige accomodatie en leuke sfeer. Wij komen nog eens terug.
Lars Nys
Lars Nys
04/06/2023
Wij waren gisteren op de opening van Paintball Boutersem en de Kantinne. Wat een schot in de roos! Zomerbar met vakantievibes, uitstekende cocktails voor schappelijke prijzen, super vriendelijke bediening, de lekkerste hamburgers en ijsjes en activiteiten genoeg voor de kids. Zalig om als ouder hier naartoe te komen. En natuurlijk niet te vergeten: de paintball voor alle leeftijden en met aangepaste geweren voor jonge kinderen. Dit wordt de nieuwe place to be in Boutersem. Wij komen zéker terug.

RESERVEER UW PAINTBALL AVONTUUR