ONZE LOCATIE HUREN?

Uw Perfecte Locatie voor Elke Gelegenheid

Bij Paintball Boutersem geloven we dat elk evenement, groot of klein, een unieke ruimte verdient die blijvende herinneringen creëert.

Wij presenteren met trots onze veelzijdige zaal en locatie, beschikbaar voor verhuur, die een perfecte achtergrond vormt voor al uw speciale momenten.

Onbegrensde Mogelijkheden Binnen en Buiten Onze ruime zaal biedt plaats aan 93 personen, ideaal voor een waaier van evenementen zoals verjaardagsfeesten, communiefeesten, bedrijfsevenementen, en meer.

De ruimte is flexibel en kan aangepast worden aan uw specifieke behoeften en decoratievoorkeuren om een unieke en persoonlijke ervaring te creëren.

Wanneer de deuren openzwaaien naar onze buitenruimte, wordt de capaciteit eindeloos. Uw gasten kunnen genieten van de frisse lucht, het groene landschap en een veilige, vreugdevolle omgeving.

Betaalbaarheid en Flexibiliteit

U kunt deze prachtige ruimte bemachtigen voor slechts €150 voor een hele dag verhuur, wat een ongeëvenaarde waarde biedt voor een locatie van deze omvang en mogelijkheden.

Faciliteiten en Functies

  • Ruime binnenruimte voor 93 personen
  • Uitbreidbare capaciteit met onze buitengebieden
  • Flexibele indeling en personalisatiemogelijkheden
  • Geschikt voor diverse evenementen
  • Budgetvriendelijke opties

Maak uw Evenement Onvergetelijk

Wilt u een glimp opvangen van de magische momenten die hier al zijn gecreëerd? Bekijk dan onze korte film over de kantine en de evenementen die we hebben gehost.

Boek Nu voor uw Speciale Dag

Uw zoektocht naar de perfecte evenementenlocatie is voorbij.

Contacteer ons vandaag nog om uw datum vast te leggen en laat ons helpen uw evenement onvergetelijk te maken.

REACTIES VAN KLANTEN

Caroline Haesendonck
Caroline Haesendonck
18/06/2023
Heel gezellig, aangename sfeer goeie zetels om even te chillen
Geert Bauweraerts
Geert Bauweraerts
18/06/2023
Kinderen hebben zich rot geamuseerd met gell blasters, zeker met ouders zelf die meedoen nog leuker. Relaxte omgeving en bediening. Topervaring!
Indrani Nadarajah
Indrani Nadarajah
12/06/2023
Heerlijke cocktails !!
Miami Ice
Miami Ice
05/06/2023
Adembenemend!! We komen zeker nog eens terug!
Joeri Vandeput
Joeri Vandeput
05/06/2023
Aangenaam verrast , leuke sfeer en knallen geblazen! 🔫🔫 Ook nog eens een knappe baas , ik kom zeker terug!
Tara Nwadikwa
Tara Nwadikwa
05/06/2023
Heerlijke plek als je 2 jonge kids hebt en zelf graag kortbij met de ouders op een terrasje zit. De kids hebben zich uitgeleefd op de speeltuin, springkasteel EN Paintball for kids. Er zijn ijsjes en tijdens de opening waren er ook heeerlijke hamburgers. De cocktails waren super lekker en ook héél belangrijk: Vriendelijk personeel! Wij komen sowieso terug!
Farid A.
Farid A.
04/06/2023
Zeer leuke namiddag gehad. De paintball voor kinderen was top! Mooie, gezellige accomodatie en leuke sfeer. Wij komen nog eens terug.
Lars Nys
Lars Nys
04/06/2023
Wij waren gisteren op de opening van Paintball Boutersem en de Kantinne. Wat een schot in de roos! Zomerbar met vakantievibes, uitstekende cocktails voor schappelijke prijzen, super vriendelijke bediening, de lekkerste hamburgers en ijsjes en activiteiten genoeg voor de kids. Zalig om als ouder hier naartoe te komen. En natuurlijk niet te vergeten: de paintball voor alle leeftijden en met aangepaste geweren voor jonge kinderen. Dit wordt de nieuwe place to be in Boutersem. Wij komen zéker terug.

RESERVEER UW PAINTBALL AVONTUUR