PAINTBALL BOUTERSEM

Dompel Jezelf Onder in het Paintball Avontuur bij Boutersem: Een Episch Verhaal van Actie, Adrenaline en Camaraderie!

Ergens in de afgelegen bossen van Boutersem, waar de echo’s van spanning en opwinding weerklinken, ontstaat een episch paintballverhaal dat wacht om geschreven te worden. Sta jij klaar om de hoofdrol te spelen in dit avontuur vol uitdaging en onvergetelijke momenten?

Donderdagavonden: Een Datum met Actie Vanaf 28 februari!

De lucht is doordrenkt met spanning als op donderdag 28 februari, van 18.00 uur tot 22.00 uur, het Paintball Boutersem-terrein ontwaakt. Een plek waar avontuurlijke zielen samenkomen, gedreven door de drang naar actie en de zoete smaak van overwinning.

Wapen jezelf, Trek je Tenue Aan – Het Spel Begint!

Het geluid van kletterende verfkogels, strategische fluisteringen en het bonzen van adrenaline in je aderen. Dat is de symfonie van Paintball Boutersem, waar elke speler zijn eigen verhaal schrijft op het levendige unieke speelveld. Een gevecht van man tegen man, team tegen team, waar elke seconde telt.

Paintball Boutersem

Voor de Strijders, de Helden en de Durfallen!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Of je nu een doorgewinterde paintballveteraan bent of net begint aan je reis, Paintball Boutersem is de arena waar de echte helden opstaan. Laat je leiden door ervaren instructeurs, bewapen je met eersteklas uitrusting (markers, overalls en masker) die je kunt huren of breng je eigen gear mee, en voel de adrenaline pompen terwijl je jouw tegenstanders te slim af bent.

Paintball Boutersem: Waar Avontuurlijke Zielen Samenkomen!

Het outdoor terrein is het canvas, de verfkogels zijn je penseel en jij bent de kunstenaar van je eigen paintballmeesterwerk. Ervaar de opwinding, voel de kick en bouw herinneringen op die net zo levendig zijn als de kleuren die het terrein sieren.

Van Tweede Op Nationaal Toernooi tot Dominantie: Ons Verhaal Gaat Verder!

Wist je dat we onlangs tweede zijn geëindigd op ons eerste nationale toernooi? Een prestatie waar we trots op zijn, maar we hebben honger naar meer. Paintball Boutersem kijkt ernaar uit om de rest van de seizoenen te domineren en nieuwe hoofdstukken toe te voegen aan ons epische verhaal.

Paintball Boutersem

Veelgestelde Vragen (FAQ) – Airsoft Boutersem Avontuur

De donderdagavonden beginnen vanaf 28 februari en lopen van 18.00 uur tot 22.00 uur. Een avond vol actie en adrenaline op ons terrein in de afgelegen bossen van Boutersem.

Absoluut! Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of net begint, Paintball Boutersem verwelkomt spelers van alle niveaus, jong en oud. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden, ongeacht je ervaring.

Bij Paintball Boutersem kun je profiteren van hoogwaardige uitrusting die je kunt huren. Als je je eigen materiaal hebt en deze wilt gebruiken, ben je ook van harte welkom.

Inschrijven is eenvoudig! Bezoek onze website www.paintballboutersem.be en meld je aan voor de komende donderdagavonden. Hier vind je ook informatie over de prijzen en verdere details.

Paintball Boutersem biedt niet alleen een adrenaline-gevulde speelervaring, maar we zijn ook trots op ons recente succes op nationaal niveau. Als tweede geëindigd op ons eerste nationale toernooi, streven we ernaar om de komende seizoenen te domineren.

Nee, Paintball Boutersem verwelkomt avontuurlijke zielen van alle geslachten. Iedereen die op zoek is naar actie, adrenaline en camaraderie is welkom om deel te nemen aan ons paintballavontuur.

Zeker! Het paintballavontuur wordt nog leuker als je het deelt met jouw groep. Je kunt als team inschrijven en samen strategieën bedenken om de overwinning te behalen.

Geen zorgen! Onze ervaren instructeurs zorgen voor een uitgebreide briefing en begeleiding. Paintball Boutersem is een geweldige plek om de basisprincipes van het spel te leren en plezier te hebben terwijl je het doet.

Ja, Paintball Boutersem biedt speciale prijzen voor groepen en bedrijfsuitjes. Neem contact met ons op via de website voor gepersonaliseerde arrangementen.

Voor meer informatie en om je in te schrijven, bezoek www.paintballboutersem.be. Hier vind je alle details die je nodig hebt voor het volgende hoofdstuk van het paintballavontuur bij Paintball Boutersem!

Inschrijven (en prijzen) voor het Volgende Hoofdstuk: Bezoek Onze Website!

Surf naar https://paintballboutersem.be/online-reservatie/ en reserveer je plek voor de komende donderdagavonden. Mis deze kans niet om deel uit te maken van het paintballverhaal dat zich ontvouwt in de bossen van Boutersem.

Sta op, strijder! Het paintballavontuur wacht op jou. Beleef het bij Paintball Boutersem – waar de actie nooit stopt en legendes geboren worden op het slagveld!

REACTIES VAN KLANTEN

Caroline Haesendonck
Caroline Haesendonck
18/06/2023
Heel gezellig, aangename sfeer goeie zetels om even te chillen
Geert Bauweraerts
Geert Bauweraerts
18/06/2023
Kinderen hebben zich rot geamuseerd met gell blasters, zeker met ouders zelf die meedoen nog leuker. Relaxte omgeving en bediening. Topervaring!
Indrani Nadarajah
Indrani Nadarajah
12/06/2023
Heerlijke cocktails !!
Miami Ice
Miami Ice
05/06/2023
Adembenemend!! We komen zeker nog eens terug!
Joeri Vandeput
Joeri Vandeput
05/06/2023
Aangenaam verrast , leuke sfeer en knallen geblazen! 🔫🔫 Ook nog eens een knappe baas , ik kom zeker terug!
Tara Nwadikwa
Tara Nwadikwa
05/06/2023
Heerlijke plek als je 2 jonge kids hebt en zelf graag kortbij met de ouders op een terrasje zit. De kids hebben zich uitgeleefd op de speeltuin, springkasteel EN Paintball for kids. Er zijn ijsjes en tijdens de opening waren er ook heeerlijke hamburgers. De cocktails waren super lekker en ook héél belangrijk: Vriendelijk personeel! Wij komen sowieso terug!
Farid A.
Farid A.
04/06/2023
Zeer leuke namiddag gehad. De paintball voor kinderen was top! Mooie, gezellige accomodatie en leuke sfeer. Wij komen nog eens terug.
Lars Nys
Lars Nys
04/06/2023
Wij waren gisteren op de opening van Paintball Boutersem en de Kantinne. Wat een schot in de roos! Zomerbar met vakantievibes, uitstekende cocktails voor schappelijke prijzen, super vriendelijke bediening, de lekkerste hamburgers en ijsjes en activiteiten genoeg voor de kids. Zalig om als ouder hier naartoe te komen. En natuurlijk niet te vergeten: de paintball voor alle leeftijden en met aangepaste geweren voor jonge kinderen. Dit wordt de nieuwe place to be in Boutersem. Wij komen zéker terug.

RESERVEER UW PAINTBALL AVONTUUR