KINDERFEESTEN

Boek je Kinderfeest bij ons. Hét leukste kinderfeestje!

Low Impact Paintball

Thema feest Paintball Boutersem

Durf jij het aan op deze spannende speelvelden? Je speelt diverse games die je misschien wel herkent van het spelletje Fortnite. Het thema Battle Royale maakt je paintball kinderfeestje extra stoer! Ook de begeleid(st)er is volledig in thema verkleed.

Indien gewenst kunnen er aangepaste outfits voorzien worden voor de aanwezige spelertjes.

PRIJZEN EN OPTIES KINDERFEESTEN

PRIJZEN EN OPTIES
KINDERFEESTEN

Gel Blasters (min 10 kindjes): Fortnite thema

€30 per kind (leeftijd: 6-10)

Inclusief Gel Blaster en veiligheidsbril, elke spelsessie duurt 10 tot 15 minuten, bij aanvang van elk spel ontvangen de kinderen een volle hopper met 125 kogeltjes.

Kinderfeesten

Low Impact

€30 per kind (leeftijd: 8-12 jaar)

Inclusief 4 spelletjes, inclusief vaste opzichter, inclusief Low Impact paintball gun en Maskertjes voor het volledige gezicht te bedekken, elke spelsessie duurt 15 minuten, bij aanvang van elk spel ontvangen de kinderen een volle hopper met 125 kogeltjes, extra kogels kunnen worden bijgekocht voor €9 per 100 kogels.

Kinderfeesten

Extra opties:

  • Speciale outfits.
  • Aangepast menu (biologisch en glutenvrije mogelijkheden) met een ruim assortiment aan desserts.
  • Randactiviteiten
  • Volledige huur van de cafetaria, ideaal voor bedrijven en feesten
  • Miami ice Cream car laten langskomen om de beleving compleet te maken
  • Huur van de cafetaria en aanliggend terrein voor eigen activiteiten.

Aarzel niet om ons te contacteren!

Boek uw paintball sessie bij Paintball Boutersem eenvoudig en snel via ons online reservatieformulier. 

Het spannendste feestje

Het meest vette heldenfeestje, al zeggen we het zelf! Het paintballen is zo uitdagend, dat de helden vol enthousiasme het eens zullen zijn: Dit was het leukste kinderfeestje ooit! Ga tekeer met de te gekke games en missies en maak indruk als nooit tevoren! Het kan voorkomen dat je moet spelen tegen kinderen van een ander kinderfeestje. Dan wordt het juist een nog spannendere battle! Jouw vrienden tegen de rest.

Veilig

Natuurlijk is het wel belangrijk dat alles veilig gaat, daarom is er professionele begeleiding aanwezig. Dat zorgt er ook gelijk voor dat het feestje nog uitdagender wordt, want onze instructeurs zijn niet de makkelijkste! De minimale groepsgrootte voor dit kinderfeestje is 8 kinderen.

Professionele balletjes

Ieder kind krijgt 125 paintballs en er is altijd de mogelijkheid om extra paintballs bij te kopen. Je kunt kiezen voor een zak die je met je groep kunt delen, hier zitten 500 balletjes in.

Kinderfeesten

Een compleet kinderfeestje!

Een gezellige afsluiting van het feestje doe je met een heerlijke pannenkoeken-menu en limonade! Laat de rommel maar staan, dat regelen wij! Het kinderfeestje wordt op deze manier helemaal verzocht tot in de puntjes!

Kinderpaintball All-in

Compleet met menu!

Inclusief:

✓ 125 balletjes per persoon

✓ Pannenkoeken Menu + limonade

Daarnaast biedt Paintball thema park Boutersem ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je kinderfeestje helemaal compleet te maken.

Kinderfeest1

REACTIES VAN KLANTEN

Caroline Haesendonck
Caroline Haesendonck
18/06/2023
Heel gezellig, aangename sfeer goeie zetels om even te chillen
Geert Bauweraerts
Geert Bauweraerts
18/06/2023
Kinderen hebben zich rot geamuseerd met gell blasters, zeker met ouders zelf die meedoen nog leuker. Relaxte omgeving en bediening. Topervaring!
Indrani Nadarajah
Indrani Nadarajah
12/06/2023
Heerlijke cocktails !!
Miami Ice
Miami Ice
05/06/2023
Adembenemend!! We komen zeker nog eens terug!
Joeri Vandeput
Joeri Vandeput
05/06/2023
Aangenaam verrast , leuke sfeer en knallen geblazen! 🔫🔫 Ook nog eens een knappe baas , ik kom zeker terug!
Tara Nwadikwa
Tara Nwadikwa
05/06/2023
Heerlijke plek als je 2 jonge kids hebt en zelf graag kortbij met de ouders op een terrasje zit. De kids hebben zich uitgeleefd op de speeltuin, springkasteel EN Paintball for kids. Er zijn ijsjes en tijdens de opening waren er ook heeerlijke hamburgers. De cocktails waren super lekker en ook héél belangrijk: Vriendelijk personeel! Wij komen sowieso terug!
Farid A.
Farid A.
04/06/2023
Zeer leuke namiddag gehad. De paintball voor kinderen was top! Mooie, gezellige accomodatie en leuke sfeer. Wij komen nog eens terug.
Lars Nys
Lars Nys
04/06/2023
Wij waren gisteren op de opening van Paintball Boutersem en de Kantinne. Wat een schot in de roos! Zomerbar met vakantievibes, uitstekende cocktails voor schappelijke prijzen, super vriendelijke bediening, de lekkerste hamburgers en ijsjes en activiteiten genoeg voor de kids. Zalig om als ouder hier naartoe te komen. En natuurlijk niet te vergeten: de paintball voor alle leeftijden en met aangepaste geweren voor jonge kinderen. Dit wordt de nieuwe place to be in Boutersem. Wij komen zéker terug.

RESERVEER UW PAINTBALL AVONTUUR