BEDRIJFSUITSTAP  TEAMBUILDING

BEDRIJFSUITSTAP
TEAMBUILDING

Boek je TEAM BUILDING bij ons. Dé ideale bedrijfsuitstap!

Bedrijfsuitstap

Bedrijsuitstap Paintball Boutersem

Samen plezier hebben is ongelooflijk belangrijk voor het moreel, het behoud en de productiviteit van het personeel.

Toch is het vaak moeilijk om iets te vinden waar alle teamleden van kunnen genieten; sommige mensen kunnen bijvoorbeeld golfen (en dus genieten van een zakelijke golfdag), terwijl anderen dat niet kunnen.

Het mooie van paintballen is dat het een geweldige ‘leveller’ is – er is geen specifieke sportvaardigheid voor nodig, en het is mogelijk voor mannen en vrouwen, maar ook voor mensen van alle leeftijden en alle fitnessniveaus om op gelijke voet deel te nemen.

Betaalbare teambuilding

De kosten van een dag paintballen zijn bescheiden in vergelijking met de meeste andere activiteiten (volwassenen besteden over het algemeen ongeveer 40- 50 euro per persoon, alles inclusief, hoewel een pakket kan worden aangepast aan de meeste budgetten).

Professioneel paintballevenement

Als u overweegt een zakelijk paintballevenement te organiseren, wilt u er zeker van zijn dat het evenement soepel en zonder blessures verloopt en dat iedereen onder de indruk is van uw keuze van activiteit en locatie.

Het laatste wat u wilt, is dat het een schande en een zwarte vlek tegen u of uw bedrijf is. Kies zeer zorgvuldig; niet alle paintballbedrijven zijn hetzelfde. Er is een reden waarom verschillende top clubs ons hun sterspelers toevertrouwden – we zijn goed, we zijn veilig, we zijn professioneel en we zijn leuk! We zullen indruk op u, uw collega’s, uw klanten en uw baas maken

Bedrijfsuitstap

RESERVEER UW PAINTBALL SESSIE

Paintball is geweldig voor elk uitje, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, universiteiten, clubs, enz. We hebben zelfs zakelijke teambuildingevenementen georganiseerd voor bedrijven.

Bedrijfsuitstap

Boek uw paintball sessie bij Paintball Boutersem eenvoudig en snel via ons online reservatieformulier. 

GROEPSRESERVERING BELEID

  • Groepsprijzen niet geldig zonder reservering.
  • Reserveringen dienen minimaal 48 uur voor de gevraagde tijd te worden gemaakt.
  • Groepstarieven en privéboekingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.
  • Een aanbetaling van €35 is vereist om uw reservering te garanderen.
  • Restitutie van aanbetaling met opzegging 24 uur voor datum.

UW REIS PLANNEN

  • Gelieve 15-30 minuten voor de geplande speeltijd aanwezig te zijn.
  • We raden spelers aan om 2 lagen te dragen, zoals een hoodie en shirt, en schoenplaatjes of laarzen of schoenen waarvan je het niet erg vindt om modderig te worden.
  • Paintball vullingen zijn wasbaar.

REACTIES VAN KLANTEN

Caroline Haesendonck
Caroline Haesendonck
18/06/2023
Heel gezellig, aangename sfeer goeie zetels om even te chillen
Geert Bauweraerts
Geert Bauweraerts
18/06/2023
Kinderen hebben zich rot geamuseerd met gell blasters, zeker met ouders zelf die meedoen nog leuker. Relaxte omgeving en bediening. Topervaring!
Indrani Nadarajah
Indrani Nadarajah
12/06/2023
Heerlijke cocktails !!
Miami Ice
Miami Ice
05/06/2023
Adembenemend!! We komen zeker nog eens terug!
Joeri Vandeput
Joeri Vandeput
05/06/2023
Aangenaam verrast , leuke sfeer en knallen geblazen! 🔫🔫 Ook nog eens een knappe baas , ik kom zeker terug!
Tara Nwadikwa
Tara Nwadikwa
05/06/2023
Heerlijke plek als je 2 jonge kids hebt en zelf graag kortbij met de ouders op een terrasje zit. De kids hebben zich uitgeleefd op de speeltuin, springkasteel EN Paintball for kids. Er zijn ijsjes en tijdens de opening waren er ook heeerlijke hamburgers. De cocktails waren super lekker en ook héél belangrijk: Vriendelijk personeel! Wij komen sowieso terug!
Farid A.
Farid A.
04/06/2023
Zeer leuke namiddag gehad. De paintball voor kinderen was top! Mooie, gezellige accomodatie en leuke sfeer. Wij komen nog eens terug.
Lars Nys
Lars Nys
04/06/2023
Wij waren gisteren op de opening van Paintball Boutersem en de Kantinne. Wat een schot in de roos! Zomerbar met vakantievibes, uitstekende cocktails voor schappelijke prijzen, super vriendelijke bediening, de lekkerste hamburgers en ijsjes en activiteiten genoeg voor de kids. Zalig om als ouder hier naartoe te komen. En natuurlijk niet te vergeten: de paintball voor alle leeftijden en met aangepaste geweren voor jonge kinderen. Dit wordt de nieuwe place to be in Boutersem. Wij komen zéker terug.

RESERVEER UW PAINTBALL AVONTUUR